Det er lenge siden jeg skrev her. Hvorfor Spiller ingen rolle. For dere som ikke kjenner meg så er jeg en fattig faen som er PISSED OFF på det FUCKINGS høyre frp byrådet.

Hvorfor
Jo De helvetes jævlene har økt prisen på min omsorgsbolig med TUSEN KRONER!

For deg din dritt som er ute i jobb og har nok penger til sniffe kokain mellom brystene til en luksushore så er tusen spenn ingenting.
Men jeg er en FATTIG FAEN som mottar lite i trygd. Så mens du sniffer din kokain mellom puppene på ei luksushore, sitter jeg og spiser smuler i en kald leilighet i selskap med kakkerlaker og lopper.

Faens dritt

Og deres fremtidige manifest : Oslo til salgs Hva faen blir det med meg da:

Min situasjon om byrådet får nye fire år: :En mann under førti år, skallet, feit og lav iq, arbeiderbakgrunn og handikappet selges til det selskapet som kan ta seg av han på en billigst måte. Det viktigste er ikke at selskapet tilbyr kvalitet men at det er Billigst å ta seg av den funksjonshemmede idioten . Det vil hjelpe om selskapet har gode kontakter innad i byrådet eventuelt vise sin sympati med penger under bordet.

Høyre frp ser ikke på meg som et menneske Høyre frp ser på meg som en vare som de kan selge til spottpris.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende