Kjære leser

Ja du ja.

Håper alt er vel  med deg og dine.

Selv er jeg redd. Redd for at Frp kommer til makta.

Ja jeg har grunn til å være redd. Har du ikke hørt det.

Frp vil privatisere Nrk og fjerne pressestøtta.

Ja mine venner. Dagsavisen vil forsvinne. Klassekampen. Ja en bråte med lokalaviser vil forsvinne.

Borte vekk. Alternativer røster som gir liv i vårt elskede demokrati vil stilne hen og forduste

Og tilbake. Hva har vi der. VG mine venner. Som forteller oss nyttige ting om Jenny Skavlans videre liv.Politiske kommentatorer som står under redaksjonell veiledning fra Schibsted magnatene.

Og hva tror dere er hensikt med alt dette.  Når konsekvensene av Frp sin politikk litt etter litt åpenbares i sin gru og elendighet, må FOLKET villedes. Ja mine venner kritiske spørsmål, kritiske måter å se Det Nye Norge på , vil forstumme og neglisjeres.  Frp sin opposisjon vil bli latterliggjort, mens Frp sin politikk vil forherlighes.

Hvordan kan jeg si dette.

Det er bare å se på Tv2.

Fortell meg sist gang du så en kritisk reportasje om Frp på Tv2 ?

Fortell meg, når du tenker etter og legger merke til det, hvordan Tv2 vinkler sakene til fordel for Frp.

Fortell meg , når du tenker etter og legger merke til det, hvordan Tv2 vinkler saker negativt for Frp sin opposisjon.

Ja kamerater, venner , kjære, Tv2 og Frp er en enhet.

TV2 FRP sin partikanal

sosiolog Sharam Alghasi:

“– Det er en klar sammenheng mellom Frps økende oppslutning fra begynnelsen av 90-tallet og etableringen av TV 2, sier Alghasi.– NRK var Arbeiderpartikanalen. TV 2 fikk posisjonen som utfordreren. Da var det viktig å være representant for folkets røst. Innvandringsdebattene var en av teknikkene for å etablere seg som «folkets kanal», andre teknikker gikk ut på å latterliggjøre fagpersoner og politikere. Både Frp og TV 2 har hatt som fremste oppgave å representere mannen i gata, eller det vil si; de har skapt mannen i gata. Her har Frp og TV 2 vært nære allierte. Jeg har masse forskning som viser dette, sier Alghasi.”http://www.klassekampen.no/40744/mod_article/item

I artikkelen det refereres for nedenunder står det at TV2 vil inn i skolene. Ja Tv2 sine medarbeidere skal ha en lærefunskjon i skolene. Og hva tror dere frp kanalen vil fortelle våre barn.

Ta det i vare min venn. Kanskje en dag i nær nær fremtid våkner du opp til en virkelighet du trodde du bare kunne finne i sosialdemokraten George Orwell sin bok 1984

Et eksempel.

Som en av de få opposisjonelle på tv2frp.no har jeg vært et sannhetssøkende menneske for å opplyse Frp menigheta på tv2frp.no  Her er at svar jeg fikk på et av mine innlegg.

Frp logikk – Halle

“Tips til Halle: Du burde ikke lese for mye. Det er noe som kalles fornuft, og evnen til å se ting på enkle måter. Dette blit svekket om man leser for mye.”

” Og husk at ikke alt du leser er 100% sant” Gjelder dette også det som står på tv2.no??????

Legg merke til hvordan de ikke vil at VI – FOLKET SKAL OPPLYSE OSS SELV. Alt skal være enkelt og verden skal tablodifiseres. Er det vi vil?? Å bli mentalt undertrykt TENK SELV

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/startskudd-for-tv-2-skole-2880207.html

http://arbeidersamfunnet.no/-/bulletin/show/380716_frps-forferdelige-mediepolitikk

http://dt.no/article/20080712/NYHET/318296917/1063/NYHET

Tips oss hvis dette innlegget er upassende