Kjære leser

Det er et faktum. Kjære leser. Militæret overvåker politisk valgt ledelse.

Statsadvokat Petter Mandt sa onsdag kveld til VG Nett at etterforskningen av FOST bunner i skjellig grunn til mistanke om at det har blitt begått et lovbrudd, altså at det vurderes som mer enn 50 prosent sannsynlig.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=569899

Historisk fascistisk arv

Det er kanskje lite kjent , men det norske forsvaret har en  fascistisk arv. I tiden før Hitler angrep Norge var det mange offiserer som var NS medlemmer. Det var heller ikke det norske forsvar i mot, og da snakker jeg om Garden, å etterkomme Vidkun Quisling sine ordrer om å skyte mot arbeider i det blodige Menstadslaget.

Historien gjentar seg

Historien gjentar seg, venstresiden har gjennom forsvaret sin historie blitt sett på som den indre fienden. Mens de sivile etteretningstjenestene fikk på pukkelen igjennom Lund kommisjonen på nittitallet,  gikk de militære etteretningstjeneste fri.

Det er et sosiologisk faktum at forsvaret er høyreorientert. Det er et sosiologisk faktum at det innad i forsvaret kan oppstå det høyskole lektor Finn Sjue  kalte ghettofisering.

Konsekvensene

Er det tilfeldig at Forsvaret er inne å kontrollerer nettet til den politiske ledelsen. Nei. Instruksene er klare. Politisk ledelse er NO GO Area. Enten er dette bevist gjort med overlegg eller så er iq nivået hos rovdyrklassen veldig lavt. Og det tror jeg ikke. I ytterste konsekvens kjære leser så kan elementer sitte i forsvaret sitte å opparbeide seg informasjonskapital , som i siste innstans kan brukes som utpressing mot politisk ledelse.

Et spørsmål om demokrati

I et demokrati er det slik at det er staten som har monopol på voldsbruk. Det er militæret som i ytterste konsekvens utøver denne volden. Derfor er det så viktig at militæret holder seg til de demokratiske retningslinjene som gjelder spesielt for disse tjenestene.

Vi går mot et mer og mer overvåket samfunn. Det er en kontinuerlig krig mellom individets rettigheter fra å bli overvåket fra statsmaktene. Big brother is wathcing u. Informasjon er makt.

Dette handler ikke om hvilken regjering som er gjenstand for overvåkningen. Jeg må si at med unntak av Frp , har alle partier tatt avstand for den praksisk forsvaret her har praktisert. Og det gjør meg glad.

Leve demokratiet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende