Kjære leser

I en uke hvor nye avsløringer av forholdet mellom havforskningen og Røkke  i enda større grad har blitt avslørt og hvor Hylland Eriksen gikk ut nekte andre å uttale seg i innvandringsspørsmålet, velger jeg likevel å gi rødt kort til Høire.

Høires helg:

Ja denne helgen er er blå . Knallblå. Nyhetsbildet er dominert av en presset Erna som blir skviset av næringslivsledere med mangemilliardærene Hagen og Mæle i spissen som vil at Høire skal gå i kompaniskap med FRP. Det er med angsten at det skal bli en realitet at jeg skriver disse linjer.  For høire fornekter seg ikke. Om det er ikke skattelette for de rike så er det spesialtilpasning for de flinke i skolen. De svakeste elevene derimot skal i god elitistisk Høire ånd få en tupp i ræva fra det samme partiet. Ja kjære lesere Høire vil fjerne retten til videregående opplæring. Høire ,partiet for produsenten av skoletapere , ønsker at de rundt 5000 elevene , som ikke klarer å fullføre ungdomsskolen, skal miste sin rett til å få en sjanse til å komme seg opp og frem her i livet:

“Oslo Høyres nestleder Nikolai Astrup mener elever må gå om igjen dersom de stryker i ett eller flere fag på ungdomsskolen.

- Man kan for eksempel ha tilbud om sommerskole, at du må fullføre sommerskolen og ta eksamen på nytt. Hvis du da stryker igjen, kan det tenkes at du må gå om igjen. For de aller svakeste elevene er kanskje det den aller beste løsningen, sier Astrup til nrk.no.”

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=572359

Akkurat som Herr Astrup med bopæl og oppvekst i beste BLÆRUM kan vite noe om det.

Miljøfiendtlig:

#”Miljøvernministeren er bekymret for hva som vil skje på FNs klimatoppmøte med Siv Jensen som statsminister. Frps nåværende standpunkt er at dagens klimaforskning er omdiskutert.

Til toppmøtet i København i desember kommer alle verdens ledere, blant andre Obama, for å diskutere klima.
- Vi kan ikke sende en norsk statsminister som ikke vet om klimaendringene eksisterer, sier Solheim.
Han frykter også for bistandspolitikken ved et Høyre-Frp-samarbeid.
- Frp ønsker en halvering av norsk u-hjelp i en tid da hele verden strever med svineinfluensa, og vil kutte 80 prosent av bevillingene til Verdens helseorganisasjon. Hvordan Høyre kan akseptere dette fra en regjeringspartner, er og blir uforståelig. Hvis Høyre skal samarbeide med Frp, må de kreve en aktiv, tøff, norsk klimapolitikk og klima må være en av hovedsakene i politikken, mener han.

- Erna har gitt garanti for at Frp ikke vil få innflytelse på økonomisk politikk og kulturpolitikk. Det må bety at de skal innflytelse på arenaer som utvikling og miljø. Det ville være veldig skadelig for Høyre og for Norge, mener Solheim.
Sa lite om klima
Klimasaken var nesten ikke nevnt i høyrelederens landsmøtetale i dag. To setninger av en totalt 20 siders tale handlet om klima:
- Fattigdomsproblemet, klimaproblemet og finanskrisen kan ikke løses av ett land alene. Derfor skal vi være pådrivere for nye WTO-forhandlinger. Norge må bidra til å få i stand et godt resultat på klimatoppmøtet i København, sa Erna Solberg.

http://www.dagbladet.no/2009/05/08/nyheter/miljo/klima/politikk/erik_solheim/6125372/

På en dag da den rødgrønne regjeringen gir grønt lys til utbygging av Goliat, som betyr mer oljeforurensing i verden og med det økte klimautslipper, kommer Erik Solheim med denne uttalelsen. Ja. Det lyder dog ironisk, men takke meg til et Senterparti og SV , i tillegg til et delt AP , som sier NEI til oljeleting i Lofoten og Vesterålen, enn et Høire og FRp som sier Ja til det samme , og som har en tidligere partiformann i Carl I Hagen som mener at det største klimagassutslipp problemet verden har er kuer i Australia som slipper ut metangass når de promper: Årets grunn til å selv å drukne jorden i klimagass utslipp.

Den Rødgrønne regjeringen, en velsignelse:

I min omsorgsbolig har jeg mang en gang sittet og gnisset tenner over den arrogante drittsekken av en statsminister, Jens Stoltenberg. Men det er et mye bedre alternativ den gneldrekjerringa Siv Jensen og huldra Erna Solberg som vil forandre Norge til en miniutgave av USA: Privat helsevesen, privat politi , skattelette til de rike og den sterkestes rett som plyndrer de svake før frokost.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende