Kjære leser

Denne uken har vært preget av jordskjelvet i Italia. En kvinne som jeg følte fortjente Ukens røde rose var 98 år gamle Maria. I disse påsketider hvor en annen Maria ga fødsel til vår frelser Jesus Kristus, må jeg si at hennes navnesøster lever opp til navnet:

Natt til mandag kollapset huset over den 98 år gamle kvinnen Maria D’Antuono i byen Tempera, som ligger like utenfor L’Aquilla.Den italienske kvinnen ble først reddet ut av ruinene tirsdag etter å ha vært innesperret i 30 timer.Uviss om hun noensinne ville komme ut av ruinene med livet i behold, så hadde ikke 98-åringen for vane å kaste bort tiden.- Jeg har heklet Maria ble spurt av nysgjerrige journalister om hva hun hadde bedrevet tiden med da hun var innesperret, skriver The Guardian.- Jeg har heklet, svarte Maria før hun ble fraktet videre til sykehus.Maria skal også ha bedt om å få en kam – slik at hun kunne stelle håret før hun ble hastet av gårde.”

http://www.nettavisen.no/utenriks/article2600516.ece

Jeg så selv bildene der hun ble intervjuet på televisjonen. Og det stemmer at hun ba om å få en kam. Ja det var første gang i hennes liv at hun ble fjernsynsfotografert.

Gi meg en slik kvinne med slikt en holdning til livets videverdigheter og jeg vil bli en meget lykkelig mann:-)

God Påske min kjære leser

Tips oss hvis dette innlegget er upassende