Kjære leser

Som sosialist er jeg programforpliktet til å gå god for solidaritet og gjensidighet. I anledning omleggingen til Wordpress har bloggen her på vg vært gjennomsøkt av mer eller mindre frustrerte medbloggere.

Ja noen har gått til det skritt å invadere aftonbladet i vårt kjære granneland, da det der var en blogg som var kjent og kjær.

Jeg vet ikke hvor mange som har vent tilbake. Det kan hende noen fremdeles er i utlendighet, og i værste fall forblir i utlendighet.

Likevel må jeg si at det er litt rørende hvordan man stiller opp for hverandre i denne smertefulle prosessen.Ikke bare i forhold til støtteerklæringer eller felles solidaritetsuttrykk som uttrykker  samme form for  frustrasjon. Ei heller ikke bare i forhold til  den trøsten det er å gjennomføre en felles invasjon i en blogg i et fremmed land. Men jeg tenker på den hjelpen man gir hverandre her på bloggen.

Selv hadde jeg problemer i forhold til statisikken. Jeg prøvde å henvende meg til Vi-gir-faen@vgblogg. Men fikk en setning tilbake på mail hvor det stod:”se vg supportblogg”, akkurat som det hjalp meg noe særlig. Etter å ha knote litt her og der, med ulike tips fra ulike bloggere, så ble det tilslutt bra.

All ære til de som har kunnskap, videreformidler sin kunnskap til andre som ikke får det til helt.Tankene går til Cata og  Nisselue ,men også andre kjente og kjære bloggere.

Tusen takk til dere alle for at dere hjelper hverandre.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende