Kjære leser.

I yr fryd over å ta meg litt fri fra masteroppgaven. Ja jeg kommer nok tilbake litt senere i dag, skriver jeg noen ord om den nye blogghverdagen.

Bortkastet tid:

I går formiddag sånn rundt ett, to, ble jeg ferdig med mitt delmål. Da pleier jeg å ta meg litt fri for å belønne meg selv. Den tiden ble brukt til  å flikle med denne bloggen. Jeg prøvde forgjeves å ordne til et statistikk program for denne bloggen. Noe som jeg selvsagt ikke klarte. Det var en tid av mitt liv jeg heller ville ha brukt til å lese en bok og slappe av. Men den gang ei.

Det gjør meg lei:

Jeg registrerer i dag at mange har meldt overgang til aftonbladet. Jeg føler meg fristet til å følge etter. Ja jeg er endog tittet på magazinet sin kristenblogg. Men tatt i betrakning av at det er et høyreorientert organ tenkte jeg at jeg neppe får lov til å være der lenge før jeg blir kastet ut. Jeg tviler på at det medieorganet har den samme toleransen som VGblogg. Selv om det kunne vært veldig artig å sjekka. He he he.

Jeg blir…inntil videre:

Jeg har gjort en vurdering der jeg antar jeg blir. Det er ikke umulig at jeg blogger også i sverige, men jeg beholder vgblogg som min hovedblogg. Jeg kikket innom bloggen til bohemen, og der kom det frem at de antageligvis vil forandre forsiden.
Hva jeg skal gjøre med statistikken vet jeg ikke.

Vi får se.

Jeg håper ihvertfall at så mange som mulig gir vgblogg en sjanse. Vgblogg er ALLE DERE SOM ALLTID HAR VÆRT HER.  Det håper jeg petrograd eller styrelsen i vgblogg .no forstår.

MINE VENNER: HOLD UT :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende